Teoriprov vägmärken

 

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Teoriprovet ovan går ut på att para ihop vägmärket till vänster med ett av namnen på vägmärken till höger. Klicka på rätt namn. Om du för musen över namnen på vägmärkena så får du en utförligare beskrivning av vägmärket i ditt teoriprov. När du har svarat på alla körkortsfrågor kan du välja att repetera bara de vägmärken som du hade fel på eller att göra om hela teoriprovet.

Teoriprov

Håller du på att ta körkort för bil, moped eller något annat fordon? Att öva på en trafikskola är en bra hjälp på vägen till ditt körkort. Men att bara öva på en körskola kan bli dyrt. Du kan få ett billigt körkort genom att istället träna med gratis teoriprov för körkort på nätet. Vi erbjuder dig ett gratis vägmärkesprov som du kan träna dina teori kunskaper på. För att kunna ta körkort är det viktigt att klara ditt teoriprov. Passa därför på att träna gratis körkortsfrågor på nätet här på vår sida om vägmärken. Det är en förutsättning att du kan Sveriges vägmärken för att ta körkort. Vad betyder skyltarna i vårt prov? Klicka på rätt beskrivning av vägmärket i ditt teoriprov online för att svara, kan du få alla rätt på frågorna? Följande trafikmärken ingår i vårt teoriprov online:

Följande vägmärken kommer att läggas till i teoriprovet efterhand som fler körkortsfrågor läggs till:

  • X. Andra anordningar för anvisningar för trafiken

Gratis teoriprov

Är du ute efter ett billigt körkort kan du ta en billig intensivkurs hos en körskola men ännu billigare blir ditt körkort om du tränar gratis intensivkurs online. Även om du går på en bilskola och pluggar en intensivkurs så kan du ha nytta av vårt test för att snabbt lära dig Sveriges vägmärken och enkelt klara av trafikverkets teoriprov. Det finns många typer av körkortsfrågor. I detta gratis körkortsprov online kan du öva på trafikmärken, vägmarkeringar och polisens tecken. Kan du alla polismannens tecken? Det är inte bara när du ska ta B körkort som det är viktigt att kunna vägmärken. Även när du tar körkort för EU moped, klass 2 moped, är det viktigt att öva på körkortsfrågor online. Så oavsett om du ska ta B körkort eller kanske körkort för moppe så kan du använda vårt spel för att öva inför ditt körkortsprov. När du kan din körkortsteori återstår bara att övningsköra tillräckligt mycket så att du blir en trygg förare och klarar uppkörningen utan problem. Du kan övningsköra privat eller hos en trafikskola. Att övningsköra privat blir billigare, ja till och med gratis om vi bortser från driftskostnader för bilen som tex bensin. Så oavsett om du kör med en intensivkurs på en körskola eller tar ditt körkort privat så har du ha nytta av våra körkortsfrågor online. Fortsätt öva till du kan alla Sveriges vägmärken.

Ska du ta körkort snabbt online kan du öva vägmärken och körkortsfrågor på nätet hos oss. Vi hjälper dig till billigast körkort online eftersom vi erbjuder gratis teorikurs online. Vägmärken är en viktig del av kunskaperna som man måste plugga in för att ta körkort. Kan man inte Sveriges vägmärken får man det svårt att klara teoriprovet. Tag därför chansen att plugga vägmärken gratis på nätet här oss på kökort teori. Öva så mycket du vill utan kostnad. Träna på våra körkortsfrågor så kommer du förhoppningsvis att klara teoriprovet utan problem. Lycka till med ditt körkort!